دکتر عباسی
استاد رائفی پور
خیریه احسان مهدوی

جستجو




در اين سایت
در كل اينترنت

آمار

هم‌سنگران

>

آخرین نظرات

2
یکی از زیباترین آثار تلویزیونی دهه شصت، سریال گرگها به کارگردانی داوود میرباقری است. این سریال زیبا و استثنایی بی شک زنده کننده خاطرات نوستالژیک بسیاری از ایرانیان است.
داوود میرباقری دیالوگ‌‌نویسی چیره‌ دست و یکی از مستعدترین فیلم‌سازانی است که به سبب نوع نگاهش به تاریخ آثاری درخور تأمل را به تصویر کشیده ‌است. کارگردانی سریال «گرگ‌ها» که در آغاز «گرگ‌ها خاکستری رنگند» نام داشت، نخستین سریال او به شمار می‌آید. میرباقری با ساخت چنین اثری تلاش داشت ضمن بیان مکرر وقایع تاریخی این سرزمین به نقش مردم و خواست آنان در به نتیجه رساندن چنین جریان‌هایی اشاره کند. جدا از شکل و قالب نمادین اثر و بی‌مکانی و بی‌زمانی آن. اگر سریال «گرگ‌ها» را اثری کاملاً تاریخی ندانیم. باید بگوییم یک سریال غیرمستند تاریخی است و از گونه‌ای فضاسازی تاریخ ایرانی بهره گرفته ‌است.

داستان از محکومیت مردی به نام «صفدر آهنگر» شروع می‌شود که محکوم به اعدام شده است و حکیم شهر که مردی متقی و پرهیزگار است، به سبب این حکم به مقابله با حاکمیت وقت برمی‌خیزد و در نهایت نهضتی که برپا می‌شود سبب‌ساز سقوط حکومت و آزادسازی زندانیان می‌شود. هرچند ماجرا‌ها و وقایع این سریال بسیار نمادین بوده‌، اما سعی شده از این طریق مفاهیمی مانند: انقلاب، عشق، ظلم‌ستیزی، رشوه‌خواری و دیگر مسائل دوره‌های مختلف این کشور کهن به ‌تصویر کشیده ‌شود.

بازیگران: علی نصیریان/ داوود رشیدی/ محمدعلی کشاورز/ ثریا قاسمی/ سیاوش طهمورث/ راضیه برومند/ رسول نجفیان/ جهانگیر صمیمی فرد/ ژاله علو و…

پخش شده از : شبکه ۱

سال پخش: ۶۵

مدت زمان تقریبی هر قسمت : ۵۰ دقیقه

 

دانلود قسمت ۰۱ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۲ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۳ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۴ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۵ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۶ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۷ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۸ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۰۹ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۱۰ با لینک مستقیم

دانلود قسمت ۱۱ با لینک مستقیم

پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم:

(در معراج) از هیچ آسمانی گذر نکردم مگر اهلش را مشتاق دیدار علی بن‌ابی‌طالب علیه‌السلام دیدم، و در بهشت هیچ پیغمبری نبود مگر اشتیاق دیدار علی بی ابی‌طالب علیه‌السلام را داشت.

الریاض النضره، ج ٣، ص ١٢٠ ـ ذخائر العقبی، ص ۶۴

اگر تمام درختان قلم، و دریاها جوهر، و جنیّان حسابگر و آدمیان نویسنده شوند نخواهند توانست فضائل علی بن‌ ابی‌طالب علیه‌السلام را اِحصا و شمارش نمایند!

تذکره الخواص سبط ابن الجوزی، ص ١٣ ـ کفایه‌الطالب گنجی شافعی، ص ١٢۴ـ١٢٣

محافل خود را با ذکر و یاد علی(ع) مُزیّن نمائید.

مناقب ابن مغازلی، ص ٢١١

روزی که قیامت برپا می‌شود و پل صراط بر کناره جهنم نصب می‌گردد هیچ کس حق عبور از آن را نخواهد داشت مگر اینکه برگه اجازه علی بن ابی‌طالب را به همراه داشته باشد.

مناقب ابن مغازلی، ص ١۴٢ ـ فرائدالسمطین، ج ١، ص ٢٨٩

محبت و دوستی علی بن ابی‌طالب گناهان را نابود می‌کند همانند آتش که هیزم را می‌خورد و نابود می‌نماید.

کنزالعمال، ج ١١، ص ۶٢١ ـ‌ الفردوس، ج ٢، ص ١۴٢ ـ‌ الریاض النضره، ج ٣، ص ١٩٠

سوگند به آن کس که جانم در دست اوست اگر بیم آن نبود که گروهی از امت من درباره تو همان چیزی را که ترسایان درباره عیس بن مریم گفتند ،بگویند، امروز درباره تو سخنی می گفتم که بر هیچ مسلمانی نمی گذشتی ، جز آنکه خاک پایت را به عنوان تبرک بر می داشت.
معجم کبیر طبرانی ج ۱ ص ۳۲۰

کسی که در حق علی شک کند کافر است
بحار النوار ج ۳۸ ص ۱۳۵

یا علی! هر کس از امّت من تو را دشمن بدارد، دیگر برای من مهم نیست او یهودی خواهد مرد یا مسیحی!

الفردوس، ج ۵، ص ٣١۶ـ مناقب ابن مغازلی، ص ۵٠

احدی از پل صراط عبور نخواهد کرد مگر کسی که علی برای او جواز عبور بنویسید
الریاض النصره ج ۳ ص ۱۳۷

سرلوحه نامه اعمال مومن محبت علی بن ابی طالب است
تاریخ بغداد ج ۴ ص ۴۱۰

مثل علی بین شما همچون مثل کعبه پوشیده است.نگاه کردن بر آن عبادت و آهنگ او نمودن واجب است.
مناقب علی ابن ابی طالب ص ۱۰۷

ای علی اگر کسی خدا را به اندازه نوح عبادت کند و همسنگ کوه احد در راه خدا طلا انفاق کند و ان مقدار عمر کند که هزار بار با پای پیاده حج به جای آورد و سپس در میان صفا و مروه مظلومانه کشته شد اگر ولایت تو را نپذیرد بوی بهشت به مشامش نمی رسد و داخل بهشت نمی شود.
مناقب خوارزمی ص ۶۸

همانا خدا از نور صورت علی بن ابی طالب فرشتگانی آفریده که (خداوند را) تسبیح گویند و تقدیس نمایند و ثواب آن را برای دوستان علی و دوستان فرزندانش ثبت و ضبط کنند.
مقتل الحسین ج ۱ ص ۹۷

ای علی تو مثل سوره قل هو الله احد هستی.هر کس تو را در دل دوست بدارد گوئی یک سوم قران را خوانده است و هر کس تو را در دل دوست بدارد و با زبانش تو را یاری کند گوئی دو سوم قران را خوانده است و هر کس تو را در دل دوست بدارد و با زبانش تو را یاری کند و با دستش به یاریت بیاید همه قران را تلاوت کرده است.
تفسیر نورالثقلین ج۵ ص ۷۰۱

اگر تمام مردم در دوستی و محبت علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام یکدل بودند و وحدت کلمه داشتند خداوند آتش جهنم را هرگز نمی‌آفرید!

مقتل‌الحسین خوارزمی، ج ١، ص ٣٨ ـ الفردوس، ج ٣، ص ٣٧٣

19054 بازدید ۲ نظر »

ارسال نظر

https://www.zahra-media.ir/eita.png
  1. محمد گفت:

    دانلود نمیشه کرد که ، سر کاریه ؟؟؟؟؟؟

دسته بندی

اسکرول بار

تصویر ثابت