دکتر عباسی
استاد رائفی پور
فروشگاه سایت

جستجو در سایت

آمار بازدید

تبلیغات

آخرین نظرات

ویژه های سایت

پربازدیدترین مطالب

دسته بندی : دفاع مقدس
http://www.sonatiha.ir/wp-content/uploads/2014/05/Shokoohe-Bazgasht.jpg

==================================================

خلاصه داستان :
با شنیدن خبر نابودی یك بیمارستان صحرایی، دكتر امیر راستین همسر باردارش لیلی را نزد پدر همسرش، قوام، می گذارد و به جبهه می رود. در غیاب شوهر، لیلی به كار نقاشی و نگارش كتاب مشغول است. در ضمن با سامان، كه مدیر یك مؤسسه انتشاراتی است برای چاپ كتابش همكاری می كند. خبر شهادت دكتر راستین،‌ لیلی را دگرگون می كند. از طرفی فتاحی و همسرش به علت ثروت زیاد قوام، خواستار ازدواج مرتضی، پسر از خارج برگشته شان، با لیلی هستند. اما لیلی مرگ شوهر را باور ندارد و اصرار دارد كه دكتر راستین همچنان زنده است. در همین زمان، سامان نیز به لیلی پیشنهاد ازدواج می دهد. اما درست هنگامی كه لیلی تلویحاً تقاضای سامان را پذیرفته، خبر زنده بودن دكتر راستین می رسد. اعضای خانواده به همراه سامان به ایستگاه راه آهن می روند تا از دكتر راستین كه حالا یك پایش را از دست داده است، استقبال كنند.

بازیگران : جمشید مشایخی ، افسانه بایگان ، داریوش مؤدبیان ، سیروس ابراهیم زاده ، ابراهیم پورمنصوری ، رسول توکلی ، منوچهر حامدی ، مصطفی راد ، رضا مرادیان ، پری کربلایی ، میترا چوپان ، احمد عباسی ، اسکندر رفیعی ، حسین طباطبایی ، حسین غیابی

کارگردان : سیروس مقدم

مدت : 1 ساعت و 10 دقیقه

دانلود با لینک مستقیم

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: اولین کسی که داخل بهشت می‌شود، فاطمه است.
«بحار الانوار، ج 43، ص 44»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – (خطاب به حضرت فاطمه – سلام الله علیها -) فرمود: ای فاطمه همانا خداوند با خشم تو خشمگین و با رضایت و خشنودی تو خشنود می‌شود.
«بحار الانوار، ج 43، ص 19»

امام باقر – علیه السّلام – فرمود: خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه – سلام الله علیها – عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – آن را به فاطمه – سلام الله علیها – می‌آموخت.
«اصول کافی، ج 2، ص 504»

امام صادق – علیه السّلام – فرمود: تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیده‌تر است.
«مکارم الاخلاق، ص 281»

امام صادق – علیه السّلام – فرمود: اگر خدای تبارک و تعالی امیرالمؤمنین را برای فاطمه – سلام الله علیها – نمی‌آفرید، در روی زمین، از آدم گرفته تا هر بشری بعد از او، همسری برای او نبود.
«اصول کافی، ج 2، ص 480»

امام صادق – علیه السّلام – فرمود: وقتی روز قیامت فرا رسد، خداوند تمامی بشر از اولین و آخرین را در یک جا جمع می‌کند پس منادی ندا می‌دهد: چشمانتان را ببندید و سرهایتان را پایین بیندازید تا فاطمه دختر محمد – صلّی الله علیه و آله – از صراط بگذرد.
«بحار الانوار، ج 43، ص 224»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان هر کس دخترم فاطمه را دوست بدارد در بهشت با من خواهد بود و هر کس او را دشمن بدارد پس او در آتش است.
«بحار الانوار، ج 27، ص 116»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان محبت فاطمه و دوست داشتن او در صد موقف و جایگاه از مواقف قیامت سودمند است، آسان ترین این مواقف: مرگ و قبر و میزان و محشر و (پل) صراط و موقف محاسبه اعمال است.
«بحار الانوار، ج 27، ص 116»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: همانا فاطمه در روز قیامت برای کسی که محب و دوست دار او و فرزندانش باشد، شفاعت می‌کند و خداوند شفاعت او را در مورد این افراد می پذیرد ‌و آنها را با شفاعت او وارد بهشت می‌کند.
«القطره من بحار مناقب النبی و العترة، ج 2، ص 189»

5081 بازدید نظر: »

ارسال نظر

حمایت مالی از سایت

فروشگاه سایت

ویژه های سایت 

دسته بندی

اسکرول بار

تصویر ثابت

خرید هاست