دکتر عباسی
استاد رائفی پور
فروشگاه سایت

جستجو در سایت

آمار بازدید

تبلیغات

آخرین نظرات

ویژه های سایت

دسته بندی : دفاع مقدس

https://www.zahra-media.ir/wp-content/uploads/2026/08/Pik.Nik_.Dar_.Meydan.Jang_.1383.2.jpg

خلاصه داستان:
فیلم «پیک نیک در میدان جنگ» به کارگردانی سید رحیم حسینی، داستان سهراب، جوان ساده‌دل روستایی را روایت می‌کند که با اصرار فراوان، توسط برادرش که فرمانده یکی از یگان‌های رزمی است، به لشکر معرفی می‌شود. مسئولیت او در جبهه، نگهداری از گله گوسفندان گردان است. اما سهراب در مسیر راندن گله، به‌خاطر یک اشتباه محاسباتی، سر از خط مقدم جبهه درمی‌آورد، جایی که برادرش فرماندهی آن منطقه را بر عهده دارد. برادرش که از دیدن او در آن شرایط بحرانی به شدت عصبانی می‌شود. در همین حین، سهراب که به دختری از هم‌ولایتی‌هایش دل بسته، خبری از بی‌وفایی او می‌شنود و تصمیم می‌گیرد در جبهه بماند. از طرفی، درگیری‌های شدید خط مقدم، جاده تدارکاتی را قطع کرده و وضعیت را بحرانی می‌کند. سهراب که هرگز از مراقبت از گله خود غافل نبوده، حالا در این شرایط دشوار، چاره‌ای جز دل کندن از آنها ندارد و با یک موتورسیکلت، برای نجات رزمندگان به میدان می‌آید.

👥 بازیگران اصلی:
علی صادقی
قاسم زارع
علیرضا اوسیوند
قربان نجفی
بهادر اسدی
محسن سلیمانی
علی‌اصغر محمدی
سید هادی محقق

🎬 عوامل پشت صحنه:
کارگردان: سید رحیم حسینی
تهیه‌کننده: محمد خزاعی
نویسنده: حمید برزگر و مجتبی خشک‌دامن
(بازنویسی فیلمنامه: حمید برزگر و سید رحیم حسینی)

✨ نکات جالب فیلم:
· فیلم «پیک نیک در میدان جنگ» با هدف تولید اثری در ژانر دفاع مقدس با نگاهی شیرین و طنزآمیز ساخته شد.
· فیلمبرداری این فیلم در شهرک سینمایی دفاع مقدس انجام شده است.
· تدوین این فیلم زیر نظر حسین مشک‌آبادی انجام شده است.

مدت :  ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

دانلود با لینک مستقیم

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: اولین کسی که داخل بهشت می‌شود، فاطمه است.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۴۴»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – (خطاب به حضرت فاطمه – سلام الله علیها -) فرمود: ای فاطمه همانا خداوند با خشم تو خشمگین و با رضایت و خشنودی تو خشنود می‌شود.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۱۹»

امام باقر – علیه السّلام – فرمود: خداوند به هیچ نوع ستایشی بالاتر از تسبیح فاطمه – سلام الله علیها – عبادت نشده است و اگر چیزی بالاتر از این بود، حتماً پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – آن را به فاطمه – سلام الله علیها – می‌آموخت.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۵۰۴»

امام صادق – علیه السّلام – فرمود: تسبیح فاطمه در هر روز بعد از نماز، نزد من از هزار رکعت نماز در هر روز پسندیده‌تر است.
«مکارم الاخلاق، ص ۲۸۱»

امام صادق – علیه السّلام – فرمود: اگر خدای تبارک و تعالی امیرالمؤمنین را برای فاطمه – سلام الله علیها – نمی‌آفرید، در روی زمین، از آدم گرفته تا هر بشری بعد از او، همسری برای او نبود.
«اصول کافی، ج ۲، ص ۴۸۰»

امام صادق – علیه السّلام – فرمود: وقتی روز قیامت فرا رسد، خداوند تمامی بشر از اولین و آخرین را در یک جا جمع می‌کند پس منادی ندا می‌دهد: چشمانتان را ببندید و سرهایتان را پایین بیندازید تا فاطمه دختر محمد – صلّی الله علیه و آله – از صراط بگذرد.
«بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۲۴»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان هر کس دخترم فاطمه را دوست بدارد در بهشت با من خواهد بود و هر کس او را دشمن بدارد پس او در آتش است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: ای سلمان محبت فاطمه و دوست داشتن او در صد موقف و جایگاه از مواقف قیامت سودمند است، آسان ترین این مواقف: مرگ و قبر و میزان و محشر و (پل) صراط و موقف محاسبه اعمال است.
«بحار الانوار، ج ۲۷، ص ۱۱۶»

پیامبر اکرم – صلّی الله علیه و آله – فرمود: همانا فاطمه در روز قیامت برای کسی که محب و دوست دار او و فرزندانش باشد، شفاعت می‌کند و خداوند شفاعت او را در مورد این افراد می پذیرد ‌و آنها را با شفاعت او وارد بهشت می‌کند.
«القطره من بحار مناقب النبی و العترة، ج ۲، ص ۱۸۹»

248 بازدید نظر: »

ارسال نظر

حمایت مالی از سایت

فروشگاه سایت

ویژه های سایت 

دسته بندی

اسکرول بار

تصویر ثابت

خرید هاست