فیلم مستند عبور از بن بست / قسمت اول / دست ها فریاد میزنند / چالشهای بخش کشاورزی / لینک مستقیم دانلود
فیلم مستندی است اقتصادی اجتماعی با محوریت کشاورزان جنوب کرمان که به چالشهای همیشگی و حلنشده بخش کشاورزی کشور میپردازد. در این مستند، مشکلات نظام توزیع و تنظیم بازار، مدیریت الگوی کشت، نبود صنایع تبدیلی محصولات زراعی کشاورزان و نحوه مدیریت منابع آبی مورد نیاز کشاورزان منطقه با نگاهی نقادانه به تصویر کشیده شدهاست.
این مستند، اولین قسمت از مجموعه مستندهای اقتصاد مقاومتی با عنوان “عبور از بن بست” است.
فیلم مستند عبور از بن بست / قسمت دوم / اگر با خدا نجنگیم / آسیب شناسی عملکرد بانک ها / لینک مستقیم دانلود
دومین قسمت مستند “عبور از بن بست”، به آسیب شناسی عملکرد بانک ها در حل نیازهای مردم پرداخته است. سلسه مستند اقتصاد مقاومتی ثریا، با عنوان عبور از بن بست، عملکرد بانکهای کشور در رفع نیازهای مردم را سوژه دومین مستند خود کرده است.
در این مستند کارشناسان برجسته نظام پولی و مالی، به آسیبشناسی عملکرد بانکها پرداختهاند. همچنین در بخشی دیگری از این مستند ۴۵ دقیقهای، با سفر به شهر سبزوار یکی از صندوقهای قرضالحسنه نمونه شرق کشور معرفی شده است. از ویژگیهای قابل توجه این صندوق تک شعبه، در گردش داشتن بیش از صد و بیست هزار حساب فعال و اعطای وام قرضالحسنه به بیش از صد نفر در هر روز با میانگین پنج میلیون تومان می باشد.
فیلم مستند عبور از بن بست / قسمت سوم / بهشت فراموش شده / لینک مستقیم دانلود
سومین قسمت از مجموعه مستند «عبور از بن بست» از مجموعه مستندهای تولیدی برنامه «ثریا» از شبکه یک پخش شد. «بهشت فراموش شده» روایتی از فراموشیها و کمکاریهای گذشته و حال، در منطقه خوزستان است. مردم منطقهای که بزرگترین دلیر مردیها را در هشت سال دفاع مقدس از خود نشان دادند، حالا شاهد بیمهریها و معطل ماندن ظرفیتهای بزرگ پیشرفت در منطقه خود هستند.
در این مستند که سومین قسمت از مجموعه مستند اقتصادی «ثریا» با عنوان «عبور از بنبست» است، همزمان با پایان هفته دفاع مقدس به محرومیتهای امروز و در عین حال ظرفیتهای گسترده پیشرفت و توسعه استان خوزستان با محوریت شهرستان شوش پرداخته شده است.
فیلم مستند عبور از بن بست / قسمت چهارم / بدون فرمان / لینک مستقیم دانلود
چهارمین قسمت مجموعه مستند «عبور از بن بست» با آسیبشناسی عملکرد خودروسازان کشور پخش شد. در فیلم مستند «بدون فرمان» ضمن مقایسه روند پیشرفت خودروسازی در ایران و کشورهای دیگر به خصوص کره جنوبی، علت پیشیگرفتن صنعت خودرو کره از خودروسازان داخلی علیرغم ورود دیرتر کرهای ها به صنعت خودرو بررسی شده است.
«بدون فرمان» با بررسی عملکرد خودروسازان داخلی در سه دهه گذشته به نقد دوره طولانی مونتاژکاری خودروهای خارجی و در عین حال کمتوجهی به توانمندیهای صنعتگران داخلی پرداخته است. همچنین ادعای تاثیرگذاری تحریمها در وضعیت امروز صنعت خودرو نیز در این مستند بررسی شده است.
در ادامه مستند «بدون فرمان» به کمپین علیه خرید خودروی صفر داخلی و راه های برونرفت از وضعیت فعلی اشاره شده است و نقش دولت و سهم کمکاریهای بخش سیاستگذاری دولتی در وضعیت امروز خودروسازی مورد بررسی قرار گرفته است.
کاری از : برنامه ثریا
پخش از : شبکه اول سیما



